vánoční
Anotace: vánoční dáreček pro Fate
Moje milá Fate
jelikož jsou vánoce
lidi jsou na měkko,plno dojetí
vše se zdá být ideální.
Já s tebou teď nemůžu
bejt
proto ti posílám dáreček
aspoň cestou virtuální:
dvě něžná pohlazení, jedno
velké políbení
a to celé zabalené
do vřelého obětí.
Tím končí mé psaníčko a
na závěr přáníčko:
veselé Vánoce
Komentáře (1)
Komentujících (1)