Betlémská kometa

Betlémská kometa

Anotace: moje vánoční esemeskové přání

Všude to zpívá, všude to štěbetá,
že dnes večer vylétne betlémská kometa.
Zamává ocasem, pod oknem proletí.
Počítej pomalu od jedné do pěti.

Za prvé přeji ti nadílku bohatou.
Za druhé - lásku, u srdce vyhřátou.
Za třetí chce ti dát štěstí pět náručí.
Za čtvrté - nemoci at nikdy tě nemučí.

Za páté rozpřáhne paprsky široce
a do okna zavolá: Překrásné Vánoce!
Autor W.O.K.O., 25.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: malá slečna, 6thSun, MalaIzis, jaňa, Norlein, Emily Winnacott, prostě Zuzana, Bíša, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky vřelé. Tohle bylo neotřelé.

03.01.2008 21:40:00 | MalaIzis

Pěkné a originální vybruslení ze záplavy ohraných přání.

25.12.2007 21:44:00 | prostě Zuzana

Roztomilo něžná esemeska...

25.12.2007 14:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí