Anotace: Mám svůj plán..na lepší budoucnost... Kdo ví jetsli zabere... Je to jen pokus... zkušební odlitek vosku plující po hladině vody v míse...
usívej se pevnou vůli (ty už víš,taky při abst....pro někoho koho máš ráda, to má smysl...víc hledat nemusíš) :)
25.12.2007 18:45:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Já mám taky plán...tak to zkusíme spolu a pak si napíšem jak to dopadlo.
Držím palečky :-)
25.12.2007 18:01:00 | Pišák