Swaha
Anotace: žádná propagace, jen čistý humor
Věrko, Věrko,
dej si skerko!
A já též si dám,
tak nabij ten krám.
Uvidíme mandaly,
dokonalé kruhy,
zapomenem na žaly,
a na věčný dluhy.
Šamsí, Rúmí, Šiva, Dévi
na kafe k nám přiletí,
daj si s náma mlíka žejdlík
a vytuhnou vzápětí.
A v tom svatém opojení
nechť zůstanem do skonání,
po smrti pak v Hádu věčně
chválím Bakcha ustavičně
Ohm! Ohm! Halelujá!
Swaha! Swaha! Swaha!!!
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Foton
Komentáře (2)
Komentujících (2)