Je ve hvězdách
Anotace: Je ve hvězdách?? Možná..ale ty nám neporadí
Je ve hvězdách, kdo slzu uroní,
je ve hvězdách, jak osud karty zamíchá,
jen hvězdy ví, kdo si k růži přivoní,
jen hvězdy ví, kdo se o trn popíchá.
Je ve hvězdách, kdo vyhraje sázku,
je ve hvězdách, kdo bude klečet a kdo stát,
jen hvězdy ví, kdo si získá moji lásku,
jen hvězdy ví, kdo z nás dostane mat.
Je ve hvězdách, co přinesou roky,
je ve hvězdách, kdo bude otrok a kdo král,
jen hvězdy ví, kam vedou moje kroky,
jen hvězdy ví, co dít se bude dál.
A hvězdy mlčí, v otázkách nám neporadí,
jenom na nebi se jak zlatá zrnka třpytí,
tiše se vysmívají, ani slůvko neprozradí,
pouze ve tmě na cestu nám mlčky svítí.
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)