80.
Anotace: k narozeninám, báseň na objednávku Štěrbům pro svého dědečka
Osmdesát, to jsou roky,
nádherné a jako kroky,
budou šlapat světem dál,
dnešek je tvůj, ty jsi král.
Tak jako čas od časů,
tak jako stádo pegasů,
i ty máš místo v našem srdci,
a to je důležité, přeci.
Tak jako slunko na nebi,
svítit ti bude navěky,
tak jako slunko ve dne hřeje,
život, zdraví ať ti pěje,
a to ti k 80.tinám přeje ...
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (2)
Komentujících (2)