Dobrej nápad zveršovat nezveršovatelné, bohužel tady možná sdělení účelově trochu pobilo estetično, které by i v antipolitické snaze mohlo být. Nekritizuju, protože jsem napsal jen jednu politickou báseň (Naši furianti), a vím, jak je těžké v tomto žánru skloubit básnické sdělení se sdělením věcným. Popasoval(a) ses s tym dobře. 80% :-)
26.12.2007 10:09:00 | hauskaa