Bláto
Bláto a hovna
Průjem a chcanky
Žijeme v Čechách
Hovna a bláto
Chcanky a průjem
V Čechách žijeme
Čechy čechům
Hovna hovnům
Chcanky chcankám
Průjmy průjmům
Bláta blátům
Tančit a poskakovat
Na náměstí
A při tom všem
Chcát srát a válet se v blátě
Komentáře (1)
Komentujících (1)