Hra protikladů ...
Anotace: ... takové zamyšlení :o)
* S přáním na řasách
Víla procitá
Šaty zdobené ranní rosou
S opuchlými víčky
Opilec oči otvírá
Z oblečení cáry špinavé
* Lehkým krůčkem
Svůj dnešní tanec začíná
Její svět je Štěstí
Těžkou nohou
Schodů se dotýká
Jeho svět je Zoufalství
Pak oba pohlédnou k nebi
Se stejnou myšlenkou:
Je tu další den, jaký asi bude…
Přečteno 305x
Tipy 16
Poslední tipující: Anewue, Dračičák, Severka, Cecilka, Veru, Elizabeth-Lili, Michal Kvido, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)