Jen tak
Anotace: Jen tak mně napadala slova, nevím.... Co myslíte?
Obloha je jak vleklá mlha
tiše padající na krajinu mého světa
.................................
Srdce mi zžírá úmorná únava,
únava z lásky.
Nemůžu nic,
protože bez tebe nejsem nic,
jen chodící mrtvola...
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Dominik Elbl, evy, Beepat
Komentáře (1)
Komentujících (1)