Obraz Války
Anotace: Zamyslela jsem se tak nějak nad zbytečnýma válkama.
Moře dýmu
Moře slz
Moře bolesti
Moře strachu
Ztratí se to všechno
V moři prachu
V prachu z hnijících těl
Za rachotu válečných děl
Člověk by raději oněměl
Než aby tohle vytrpěl
Přišli o své domy,ženy,děti
Z lidských těl je tu jenom „smetí“
Toť obrázek lidské hlouposti
Lidské krutosti
Lidkské blbosti…..
Komentáře (0)