Mám ráda
Anotace: Moje jediná básničká s dobrým koncem
Mám ráda když víš
Že potěší mě,
Když mě políbíš
Mám ráda když znáš
Že štěstí,
Polibkem mi dáš
Mám ráda když vedle tebe stojím
Když víš,
Že s tebou se nebojím
Mám ráda když můžeme být spolu šťastní
Když víme,
Že závidí nám ostatní
Mám ráda,když s Tebou můžu být
Nebát se ničeho,
A životem dál jít
Mám ráda tvůj smích
Když víš
Že nechává mě v rozpacích
Mám ráda když s tebou trávim den
Mám ráda když víš
Že seš pro mě jedinej
Komentáře (0)