Počkám
Anotace: Kdo si počká ten se dočká, ale je otázka čeho...
Počkám až pianista dohraje tuhle větu
pak ho požádám o další a jednu cigaretu
vyslechnu jízlivé poznámky číšnice
jen ať si to zkusím za barem utírat sklenice
Počkám až hodiny odbijí celou
opustím číšnici starou a rozmrzelou
do kapsy padesátku mistrovi za pianinem
pohlédnu na dno ušmudlané sklenky s džinem
Počkám až ráno si prosadí svůj vzdor
v parku za tou kavárnou Světozor
pozdravím dělníka z oceláren
který se po noční šichtě bude vracet znaven
Počkám na první autobus k nám domů
snad přijede včas věřit už není komu
cestou budu přes rameno číst
pánovi přede mnou Ranní list
Počkám a není důležité jak dlouho
důležité je co nakonec bude z toho
vždyť v životě přece není kam spěchat
Tak jen aby bylo ještě na co čekat
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, takova, prostějanek
Komentáře (3)
Komentujících (3)