Ať svítí
Anotace: ..nadevše skvostnější
Ač tenhle cit byl
spíš řekou nežli most
komu pak náležel
sám přesvědčil mě, že
není nad statečnost
Činíme stejně
nejen sobě zadost
dlít v stavu beztíže
krásné je k nevíře
ne však nad statečnost
Tohle je drama
ne sonet, lyry skvost
prach z času hmoždíře
co byl se dovíš, že
přetrvá statečnost
Slunce je nízké
mdle mhouří z nebe host
do světa manéže..
Ať svítí nadevše
skvostnější - statečnost
Přečteno 323x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, janewe, WhiteSkull, Monsignore, el viento, pavlis, Veru, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)