Jednou
Bylo to jen jednou
teď celý život půjde to semnou
Je na čase dýku vzít,
do srdce si jí zarazit
Pak dlouho bych si jí tam držela
až padla bych na kolena
Pak bych k nebi vzhlídla
a narostly by mi křídla...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: W.O.K.O.
Komentáře (1)
Komentujících (1)