Hvězda v tvém nitru
Anotace: básník se nebojí svého osudu...
Z nebe spadla hvězda
do tůně nevědomí,
v níž krystalizuje osud.
Slepá kartářka
diamant neuvidí.
Básníku, nechoď k ní!
Sám si čti
z dlaně plné pokladů
a z křišťálového srdce
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, Lucie Teru
Komentáře (2)
Komentujících (2)