sen ll
...
jsou noci
do nichž prší hvězdy
stříbrné slzy
dotknou se mých řas
den usnul v tričku námořníka
tmavomodře usínají
hladiny váhavých střech
do ošatky usmlouvaný čas
lehoučkým krokem kolombína
na špičkách přitančí ti
krásný sen
...
a je tu den...
Přečteno 278x
Tipy 19
Poslední tipující: just me, Ceký, Lota, Michal Kvido, dva, kravinec, ludmil, Bíša, kulí očko, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)