Pod okny
Anotace: Tak tahle je pro babi.. vím, že se nevrátí..
Pod okny sedává,
často se jí ptám,
zda na někoho čeká snad,
nebo jen poslouchá
výkřiky z děsivých snů
a skrývaný pláč.
Možná mi odpoví,
jednou se slituje,
pravdou překryje,
lživé dohady,
nebo ploty přeskočí
a k hvězdám zpět dopluje.
Vrátíš se?
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: La Suneteto, Elizabeth-Lili, Bíša, Psavec, Lucie Teru, Petbab, Chonglee
Komentáře (2)
Komentujících (2)