Anotace: ......
skvělá..
je Lucinko ta tvoje..
já jenom sepsal pocit
jsem vsichni tady jako stroje
co mají duši svou
a srdce
v moci .o)
28.12.2007 09:48:00 | Bean
anděl, snad padlý
pro dobrou věc..
na bolest provždy
spadla klec..
a duše..nedaleko od ráje
s modlitbou na rtech
čekaje..
až rozzáří se hvězda
co rozsvítí oblohu
sen, který se nezdá
anděl..
co přiblížil se k bohu...
27.12.2007 21:10:00 | Bean