Nepadá hvězda
Slyšela jsem zhasnout hvězdu
spadla někde v nedohlednu,
taková to byla rána,
že zapadla nebes brána
a to byl konec pro další
hvězdy, co přání přináší,
nemohou dosáhnout na kliku,
což způsobuje paniku,
poslední přání, však hvězda nespadne,
za třpytnou branou dechu sotva popadne...
Komentáře (0)