1+7
myslel jsem
že jsi jiná
zácpa duše
city
který nemaj
živost delší
než pár hodin
dnů?
týdnů?
let?
jsi hvězdná
/brána/
třpytíš se
nejen v mých očích
protože tě
posypali flitry
na silvestrovské
party
nikoho
4 světový strany
pořád si
nemůžeš vybrat
/nanuk bez čokolády tomu nevadí/
romantika?
cos to povídala?
budík na 7 ráno?
ty ses zbláznila!
všechno ti odkejvu
chci mít pokoj
radši se udělám sám
nesahej na mě
já nebyl tvůj majetek
nikdy
/možná někdy jo, přiznávám/
tvoje kiwi vlasy
pálí
otoč se
jsi pomeranč
laskavě mi neukazuj
krajky
spodního prádla
je to nevkusný
sedni si rovně
nevzdychej
kazíš mi kafe 3 v 1
ve svým 1 + 7 /hříchu/
Přečteno 359x
Tipy 16
Poslední tipující: Ishtar, simsa, night.rainbow, Barunka=o), Nút, prostějanek, už ne pernikova princezna, Severka, Nola77, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)