Kde jsou ty krásy
Anotace: Vysvětluje název
Kde jsou ty krásy
Kde je to kouzlo poezie
kdy duše sténá tělo nyje
Kde je ta krása kde jsou vnady
kde je ten ozon,luzné lady
Kde je ten vánek čechrající
a hravé děcko prs sající
Kde jsou ty vlnky
a pěna z klasů
kde je ten mok
a něha z vlasů
Kde jsou ty krásy pomíjívé
mizící,stále - věčne živé ?!
Kde?Kde?
Jen řekni řekni příteli
a neponech to náhodě
je to v nás!V lidech!V přírodě!
Komentáře (0)