Tak tohle bych chtěla taky žažít...
krásně napsáno.
04.01.2008 22:45:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Byla to láska...
Děnně přelétala slova a žádná vzdálenost jim nebyla na překážku. Slova o smutku, o radosti, slova o minusti i o budousnosti. A byla v nich pravda, někdy nepochopená, někdy i nechtěná. Tak jejich váha upadala až se slova stala zbytečnými a jako zbytečná se vytratila.
Byla to láska...?
J.s.
01.01.2008 17:14:00 | j.c.
Já zamilovala se do dopisu ač nebyl na papíře z jiskřivé křídy, a já blouznila dál jak holka z 4té třídy :o) Pěkná a chápu moc, lidi sdělí si i dají takto moc.
29.12.2007 23:26:00 | Jahudkka
Tahle je vážně povedená. Tak ,nelítej nízko' a pozor na přistání :)
29.12.2007 12:44:00 | prostě Zuzana