Soucit nad matkou

Soucit nad matkou

Anotace: ...zas jedna...

Rozhněvané srdce nad několika větami,
o soucitu s matkou našich dětí i otců,
o tom, že vždy jen a jen ji věrni budeme,
že až zločinec na nás si zasedne,
vždy budeme po jejím boku.
Nebudeme utíkat, nebudeme přebíhat,
zůstaneme věrni, věrni jedné vlajce,
jedné úžasné zemi…

Nad srdcem žal, nad slovem bol,
o tom co s naší matkou se děje,
jak vrahové její jméno špiní,
jak pomalu upadá do zapomnění,
do nevratného času, kde už nikdo nikdy neřekne:
„ Hle, moje matka, moje jediná pravá vlast…“
Autor Láďa, 28.12.2007
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Milissa, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Budeme v jednom šiku...

28.12.2007 15:44:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel