Silvestr
Anotace: trochu smíchu přijde vhod
Přede dveřmi již nám stojí
Silvestr,den poslední,
veselý je velmi rád.
Smíchu kopec,moře srandy
dobré jídlo,dobré pití
zpívání a anekdoty
od rána on baví nás.
Než odbije srdce zvonů
a dozní krok apoštolů
v Starém roce se Silvestrem
budeme se všemu smát.
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: Verule, j.c., Bean, isisleo, Lorraine, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, dva, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)