Umění žít
Anotace: umění...a život.
Za víčky skrývám
Chagallův svět.
Ráda se dívám
a hledám odpověď
proč mlýny
pana Moneta -
alespoň na chvíli -
nevznesou se
do oblak.
Zpoza rohu
vykoukla kometa
a mně se zdálo
že líbily se jí
obrazy
Hieronyma Bosche.
Na jejím čele stálo,
že i dvojrozměrná
krása pana Lady
má své klady.
Své pohnutky
dnešní
vyjevit jdu soše.
(nemám jiné kamarády)
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Vlk v rouše, Lacosta1, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)