moje strachy
mám strach ze tmy
víš to?
přijď a řekni mi
že tma není nic
proti hloubce mých očí
mám strach z bolesti
víš to?
přijď a řekni mi
že zlomený srdce nebolí
že konec přichází rychle
mám strach z nejistoty
víš to?
přijď a řekni mi
kdo jsi, kdo jsme my
kdo už nebudem
mám strach z tebe
víš to?
ještě pořád
a nemůžu se ho zbavit
prosímtě přijď a řekni mi
že už je to naposled
a pak už nikdy nechoď
nechci čekat ve tmě na bolest
která možná nepřijde
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: simsa, Psavec, rry-cussete, Erion Fate, Pepec
Komentáře (1)
Komentujících (1)