Anotace: Jeden skvost od mého oblíbence Františka Gellnera. Děkuju mu za jeho dílo.
Teda, tuto báseň jsem naposledy četla před měsícem. Děkuji Ti za její připomenutí, je to opravdu SKVOST mezi básněmi ;O)
01.12.2005 19:00:00 | Ťunťa
Děkuju... musela jsem tu básenku napsat, nejsou to slzičky ani vykřičení, jen čisté láskyplné rozloučení, bez toho bych se nesrovnala... a nezamávala... Těším se, až si s tebou pokecám :o)))
07.10.2005 14:39:00 | Cecilka