Stýskání
Stýská se mi tak
že už to ani necítím
jen prázdno se mi rozpíná v pažích
i v konečcích prstů
o srdci nemluvě
zkamenělo touhou
A slova náhle plynou
zdají se bezcenná
když nedokážou popsat
jak moc mi chybíš
jak se bojím
že zapomenu
na ten pocit
bytí s tebou
že zapomenu
jak voníš a jak chutnáš
že zapomenu svoje představy
o tobě i o nás
stýská se mi tak,
že bolí i tvůj obraz pod víčky
a bolí vzpomínky
které ještě včera hřály
a bolí brečet a bolí smát
a bolí nechat si o tobě zdát
a bolí všechno co je
i to co není
a tebe to bolí úplně stejně
ještě ne pro mě
pořád pro ni
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Zahir, prostě Zuzana, Roger, simsa, Erion Fate
Komentáře (0)