...netrap se...mmm?
Anotace: jen rychlovka....pro mojí smutnou bajuštu=) viď,ty?=)
netrap se
...
jen další
odhozenej
papírek
s růžovym
jménem
/tak snadno nahraditelný.../
tak bezpáteřní
stvoření
si nezaslouží
tvoje
slzy
ani tvůj
smutek
...
pořád jenom sliby
a vždycky skutek utek
...
máš mě
máš nás
a my tu pro tebe budeme
už napořád
.
.
vzpomeň si tedy,že je někdo,
kdo tě má moc rád
:-*
Přečteno 489x
Tipy 10
Poslední tipující: Adrianne Nesser, Bíša, Naracca, B.a.r.b.a.r, Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)