Nůž
Sedím na židli
Vedle ruky leží nůž
Sedím na židli
Nůž už držím v ruce
Mám udělat to prudce?
Sedím na židli
Udělala jsem tah,kolem je krev,
v sobě dusím řev
Sedím na židli
Tolik jsem se toho bála
Na ruce vznikla mi rána
Z rány krev mi vytéká
Teče jako řeka
Nikdy bych neřekla
Jak osvobozujicí
smrt může být
Nechte mě tu už jen
v klidu schnít!
Komentáře (2)
Komentujících (2)