Anotace: pro H.
Houbelec....
Jsi dáma a princezna
co umí rozzářit oči
druhým je otevřít
at vidí že svět se točí
..a kdo nevidí
at si vezme bílou hůl
tu nad ním však nelámej
je to totiž škoda
moh by to být pěknej..lá la láá la
30.12.2007 18:21:00 | Nút
zatraceně dobrá...já tenhle styl prostě miluju, nemůžu si pomoct! ten nesnílkovský realismus, ten odpad?! tak ať já ho prostě žeru
28.12.2007 23:24:00 | 11477