Masky
Anotace: Chce to jen odvahu, každý je jednou na tahu.
Máme více tváří
více masek
více převleků
více vlastních já,
a taháme je na světlo
tak správně,
jak se nám zrovna zdá.
Stále ve střehu – teď !
Vytáhnout tu pravou tvář
v pravý čas.
Správnou odpověď.
I když...
co je někdy promíchat ?
Zděšení.
Osvěžení.
Překvapení.
Ztráta.
Změna.
To všechno...a mnohem více, může být,
když maska bude zaměněna..
Přečteno 298x
Tipy 20
Poslední tipující: NikitaNikaT., WhiteSkull, simsa, Bean, Pišák, Psavec, Bíša, W.O.K.O., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)