Hodinu po
Anotace: po štědrém večeru
To ticho
rozbalené dárky
rozházená slova z pohlednic
jména na krabicích
nakousnuté řízky
na talíři kapři načerno
i nečerní
Tak napřesrok
rozsvítíme svíčky
vzpomeneme
kdo je blíž než blízký
komu koupit radost
aspoň na chvíli
štědrovečerní
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)