Osud
Anotace: Malé zamyšlení...
Někdy tě osude
Vůbec nechápu
A marně doufám
Že brzy do konce
Už rychle dotápu
Často si zahráváš
S lidskými pocity
Nevadí, že v srdci
Zůstane díra jak od
Dýky
Občas se život
Podivně zaplete
Někdy jak pavouk
Tě do sítě
Zaplete
Potom si připadáš
Jak muška ubohá
I když jsi bez víry
Chceš pomoc od
Boha
Na závěr
Smrt vezme
Veliký zvonec
Zazvoní a řekne
Lituji
Konec
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota, Martanka
Komentáře (0)