Kráčíš za ní?
Němá tvář
nad ní svatozář
a ty se ptáš
co je zač.
Těžko ti odpoví
pohybem napoví
nikdo se nedoví
pochází ze záhrobí.
Postava záhadná
Křížů zahrada
ke hrobu nabádá
smrt pomalá.
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Yukki, Jen tvůj anděl, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)