Anotace: .........
aby se srdce naplnilo
aby te stesti pohladilo
aby se laska konala
aby ti silu dodala..
29.12.2007 20:37:00 | Bean
To je právě to... že pravda může být Tvá, má... jeho... Ale co s tím... když na některých nitích jsou uzlíky, které nejdou roztrhnout... a jiné z nás visí jako tisíc let starý kabát... nitky... a perly štěstí se rozkutálely někam pod talíře, postel, práh... Překročit?
29.12.2007 19:05:00 | Levandule