Dá se i bez písmen číst
a dá se číst i mezi řádky.
Málokdy bývá v knize nepopsaný list...
07.01.2008 18:37:00 | Šerpík 1
PF 2008
Houpám se v rytmu slov,
v síti se šupiny třpytí
Vám dvěma dobrý lov,
a také všem ...
... kdo srdce má a cítí ...
07.01.2008 15:15:00 | HarryHH
ukrytá mezi řádky
chce tak moc do pohádky
někam,
kde princezny mají krátké vlasy
kde princátka žnou zlaté klasy
někam,
kde se máme rádi
Usmívám se :o)
30.12.2007 18:06:00 | její alter ego
mezi řádky,
mezi písmeny
tichá se melodie
rozeznívá...
často i voní,
zdá se mi...
a barevná je,
vnitřně živá...
mezi řádky,
mezi písmeny
je vždycky uschováno
víc, než... básnění...
30.12.2007 17:16:00 | Cecilka