Anotace: Jen ten můj není správný...
Pišák má pravdu, a hlavně se nezačni přizpůsobovat.
Hlavně zůstat sama sebou ;-)
11.01.2008 20:32:00 | Dračičák
Tolik hvězd máš nad sebou a je tolik cest, co tě k nim dovedou... (Daniel Landa - Tajemství)
Nepodceňuj svůj život!!! Vždt jsi ho sotva začala...
29.12.2007 19:36:00 | Chancer