Někdy...možná...
Anotace: To musíte posoudit sami o čem to je
Za polární září
se najde místo pro nás dva
Duha nebude studit do prstů
Obličej schováš do mlhy
nebo do svetru
Nechám ti dveře otevřené
a nit
abys nezabloudil
abys nezabloudila
Na prvním kameni misku
plnou drobných
Špetku soli na ústa
Zadarmo dneska nikdo nepřeváží...
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)