Prazvláštně
Prazvláštně
trochu svíravě
trochu bolestně
poddávám se neklidu
občasných záchvatů
vyvedení z reality
ideálních stavů
sama k sobě falešná
každým pohybem
kopírují
trýzeň smyslnosti
do tmy vhozené
křečí zvonivého smíchu
rozčeřená hladina
necudných představ
vyhrává nad rozumem
hladem neřesti
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: Pišák, maena, Levandule, Bean, Bíša, dva
Komentáře (5)
Komentujících (4)