...všichni..../stop dezolaci.../
Anotace: ....hmmmm....šílenost 4evaa....rýmovat mi asi nejde.....tohle je pro mojí radost z zrýmované básničky....
nesnášim se
nesnášim vás
světu tak beznadějně vydaná napospas
/a přesto nás to baví.../
bez nároků na
druhou šanci
sledujeme dezolaci
/dezolát je náš stav.../
a my se smějem
...
sledovat puls
pogujícíh lidí
přidávat se
/pak mě nikdo neuvidí/
.
.
ten vrchol
ten cíl
je konec
...
nám všem jednou odzvoní
...
plump
/zvonec/
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Adrianne Nesser, 0-0, Bíša, už ne pernikova princezna, Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)