Fakt mě tahle smůla rozesmála...pravda, nic nefunguje tak stoprocentně jako zákony schválnosti...naštěstí v tomhle případě víme, že jsou to jen slova co se hodí k rozesmání...vždyť je Silvestr :-)))
31.12.2007 11:57:00 | Lota
Jo, můj otec přinesl matce umělý tulipány se slovy, že snad vydrží tak dlouho, jako jejich láska...hm, ještě teď jsou ve váze ;)
30.12.2007 09:35:00 | .K.r.i.s.t.y.
Je to smůla pro muže, když takhle nemůže :o) ovšem máš-li trochu srdce dar, náhle smůla změní tvar. Místo sexu potěšení, prokecat tu chvíli dnešní a žena bude šťástná moc, nemusí být vášně noc :O)))
29.12.2007 23:20:00 | Jahudkka