Bláznivá máma

Bláznivá máma

Anotace: Matka,to je dáma

Je trochu starší,vrásčitá a útlá v pase,není slušné říct,že je tlustá jako prase.Vlasy má rozcuchané a zničené,prsty na nohou trochu do Z stočené.Má načesané vlasy,stojí jí jak na poli klasy.Spí v tričku co už Žižku zažilo,vyhodit do koše už by samo tožilo.Nohy si neholí,nehty nelakuje.Radši si na zahradě sedlíkuje.To je naše máma,každým coulem dáma.
Autor Bejby, 15.06.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel