Báseň
Anotace: Charakteristika básně....
Básně?Pro básníky způsob jak vyjádřit své pocity,
pro jíné romantika či jen primitivní slova.
Avšak je to něco,co vzniklo před dávnými lety
a kolujete pořád mezi námi,zas a znova.
Každá báseň má v sobě nějaké to poučení
či skrývá jen realitu,takovou jaká je.
Donutí city k pláči,radosti neb k zamyšlení,
snad i něco tajného nám prozrazuje.
Ať už je doba jaká je,
snad básníků bude vždy plno,
básně nám dala dávná historie,
snad v budoucnu zbyde po nás nějaký ten dar,nějaký to věno.
Komentáře (1)
Komentujících (1)