...psst...
Pozvolna se ztrácím
po špičkách
psst, tiše!
nechci ať víš
že pláču
pro rozloučení
pár krásných chvil
.
.
pláču
.
.
pozvolna se ztrácím
ve smogu dnešních dnů
bolí
když láska prostě
ODCHÁZÍ
_________
už je to passé
polední žár roztopil
ledy v našich srdcích
motýli křídly nás odváli
tisíce mil
a myšlenky
jsou pryč...
nemůžu je svázat
lítaj si někde tam
zpátky za Tebou
Chápeš...?
Komentáře (1)
Komentujících (1)