Hněv
Anotace: Poezií vždy dělám stručnou analýzu.Tentokrát hněvu.
Hněv
Hněv
to síla vášně
jež zbrkle radí
Hněv
je i bouře z bezpráví
jež nám všem vadí
je i výkřik ješitnosti
jenž falešně ladí
Spravedlivý hněv
je podstatou bytí
jež se zlem se bije
pokud je člověk člověkem
svým srdcem zlobu cítí
dokud dýchá a žije!
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: kryndy
Komentáře (1)
Komentujících (1)