Zdražili chleba
Anotace: když se zúžuje možnost výběru...
Sbírka:
Míče
Zdražily chleba
co teď budem jest
budem jest zase chleba
budem ho jest ale míň.
Není dobré, že je chleba drahý
chleba je základ,
aby nekručelo v břiše,
bo hlad je sviňa
strašná sviňa.
Ale horší je žízeň, ta tě umoří
zrobený a nemoct se napít
to s tebou krutí jak se psem
zabil bys pro trochu vody!
A dřina ve fabrice
to je taky zajímavost
stavaš ve čtyry a v robotě se nezastavíš
vše je pod kontrolou, každá sekunda
a když chceš chcát, tak musíš vydržet!
Fabrika tě semele jak pomeranč,
tam příjdeš o všechno
o všechno, o všechno
a o zdraví!
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: amores peros, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)