Radost
Anotace: Protože dělat podlosti je lehčí než dávat radost...
Důvody pro naše konání
jsou ukryty v každém svítání
Marně se snažíme poodhalit roušku tajemství
Pijem, fetujem, podvádíme v čem je kořen šílenství?
Každou chvilku zemře člověk
stejně tak se narodí dítě
my ho dostaneme do své sítě.
Všude okolo je spousta podlosti
proč se raději nevěnovat radosti?
Komentáře (0)