Anotace: Dedečku, mám tě ráda....
taky mam dedecka moc rada :) /asi vic nez babi, ale pssst/ i kdyz nema zalibu v motocyklech, ale necem hooodne jinem, rada mu pomaham, ,,lestim blatniky"
02.01.2008 19:40:00 | její alter ego
Já mám také skvělého dědečka. On má zas zálibu v chemii a biologii. S jednou nesmírně inteligentní dámou, která se měla narodit jako moje setra zírají celý den do mikroskopu. Já tomu tak nerozumím, ale stejne si s nikým tak dobře nepopovídám :-)
30.12.2007 16:43:00 | Lisa.Ginmi
Šťastná to holka! ;-)
Já mám zálibu v letadlech, ale nevím, kam bych je dával a kde bych na ně vzal. Já nejsem politik, abych kradl...
30.12.2007 15:23:00 | Chancer